21.18

Såhär kan det gå när klockan är mycket.. och huset är uppochner... och jag är lite irriterad :D


21.18

Maten stod kvar framme, nu när jag kom hem, (förutom det som Nicklas ska äta imorgon för det stod i kylen) tallrikarna efter deras middag stod kvar.. ren disk stod framme och därför var inget av det som användes till maten heller som var diskat. Viggos rum såg ut som om en ångvält kört igenom och sen en gödselspridare som dragit ut allt i resten av huset. Undrar så vad Nicklas har gjort..? tittat på TV förmodligen.. Han är ju trött för han har jobbat. Men jag blir aldrig trött verkar det som.. och jag behöver inte vila.. konstigt. -fast jag lägger mig minst en timme efter Nicklas och sov en timme längre än honom inatt, och var uppe och ammade 2ggr under den tiden + att jag var vaken en timme medan Malte fick ett anfall.


Så nu har jag med en dundrande huvudvärk satt in deras disk i maskinen, torkat bordet efter dem, torkat av spisen, lagt tillbaka den rena disken, diskat, lagt maten i kylen plockat upp Viggos leksaker och rest upp alla omkullvälta möbler i hans rum. Jag är så trött på att vara städkärring här. Det verkar som om det är bara jag som ska plocka upp allt (har såå ont i ryggen av allt plockande och bärande av barnen). De andra bara drar fram, sen om det är leksaker, fjärrkontroller, pennor, plastpåsar eller matburkar spelar ju ingen roll. Eller tomma toarullar.. och så fick Nicklas spel på mig för att jag åt min middag framför datorn medan jag bestämde med min syrra vad vi skulle äta på fredag när vi ska fira vår födelsedag.
*grrrrr* Jag som hade tänkt baka en kaka, för jag får besök imorgon. Men nu orkar jag inte.. Sorry.. var bara tvungen att skriva av mig.. Nu har jag lugnat ner mig lite...


20.18

Nu är Viggo jättetrött och håller på att somna.

20.18

19.36

När jag kom hem från mötet låg Nicklas och Viggo och kollade på Pippi och Malte låg och sov.. (hade sovit i en halvtimme redan och han brukar lägga sig nu... så nu lär han vara vaken ett tag) och Nicklas hade givietvis glömt att fota.. det var ju bara det sista jag sa innan jag gick... suck..

19.36

Mötet gick inte bra.. Vi kommer att bli tvingade att lämna Viggo på dagis 12.45-15.45 from nästa vecka och varannan vecka.. jag fattar inte hur det ska gå.. Det blir inte lätt för dem att få honom att sova direkt när han kommer dit.. och jag kommer inte att acceptera att han inte sover för då får jag ett helvete här ensam med två barn på kvällen... jag är sååå arg!


17.00

Viggo kommer in och "måste hålla Malte" och "måste pussa homom"

17.00

Nu är Malte matad och Nicklas håller på med vår mat.. och jag ska på föräldramöte på Viggos dagis. Men jag lämnar kameran hemma så att han kan fortsätta fota..


16.50

Jag ligger och busar lite med Malte..

16.50

Men han bara ligger och sprallar och äter på sina fingrar..

16.50/2

Men nu kom ett leende :D

16.50/3

Närbild :D

16.51

16.45

Tänkte att jag får väl oxå vara med på nåt kort.. så jag testade självutlösaren.. :D

16.45


16.19

Viggo gungar med pappa... Malte har just vaknat.

16.19


15.37

Viggo har vaknat och ätit mellis och ska ut och leka, Malte sover ännu.

15.37


14.52

Nicklas kom just hem och passar på att jobba lite på huset när pojkarna sover

14.52


13.43

Malte har just fått mat och ligger och försöker somna..

13.43 Malte

och storebror somnade snabbt..

13.43 Viggo

äntligen lite lugn och ro... nu har jag tid att lägga in bilderna :D

12.57

Till slut får jag in honom och värmer mat som vi gjorde i förrgår. Men han äter dåligt eftersom han är trött och upprörd. Malte bajsade 2 gånger medan vi åt.. och jag han precis byta på honom innan det var dags igen.. Det kallas mat ro! -NOT

12.57

12.42

Nu har vi varit och handlat och köpte ballerina kex som Viggo vill bära in från bilen och det får han! Men så vill han äta dem.. Jag säger att det är dags för lunch och han blir jätteledsen, trött och hungrig som han är... Och sen vill han inte komma in..

12.42

11.16

Jag la en flik av filten över Maltes mun.. då somnar han på tre sekunder :D Så här ligger han på en madrass i lekrummet.

11.16

sen börjar vi städa undan så smått för att åka hem igen... fast först ska vi inom affären och handla lite..

10.31

Här spelar Viggo innebandy med en sopborste ;)

10.31

09.35

Det kom tyvärr inte så många på Caféet idag men då fick Viggo full uppmärksamhet från församlingspedagogen Gunilla, som här lär honom spela Couronne ;) Medan jag berättar för henne att hon kommer att bli uthängd på nätet..

09.35

Viggo lyssnar noga när Gunilla drar reglerna för honom....

09.35 Viggo

och Malte sprallar på sin filt...

09:35 Malte

08.57

Jaha, nu är det alltså dags för ett foto i timmen igen. Vi sov gott till kl 8 efter en jobbig natt med mycket hosta och slem på lillebror... Så när han vaknade var det dags för medicin.. Så här ser den ut..

08.57

Här ligger båda killarna klara för att gå till barncaféet i församlingshemmet! Viggo tog ledigt från dagis idag :D

08.57 Viggo & Malte